MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- Jego wysuszone i sproszkowane owoce to bowiem znana i...
fot. pixabay.com

Dzikie rośliny jadalne, które zbierzesz w listopadzie. Przyroda zasypia na zimę, ale są jeszcze chwasty, które można zjeść

Sumak octowiec

- Jego wysuszone i sproszkowane owoce to bowiem znana i ceniona w Azji i na południu Europy przyprawa o wyrazistym aromacie i kwaskowatym smaku. W kuchni wykorzystuje się ją głównie do przyprawiania tłustych potraw z baraniny i wieprzowiny oraz dań z jagnięciny, drobiu, ryb, owoców morza i warzyw – czytamy na portalu e-ogródek.pl.

Zobacz również

Chica wykryła przemycane papierosy

Chica wykryła przemycane papierosy

Zaginął Andrzej Kurzępa. Policja i rodzina proszą o pomoc w poszukiwaniach

Zaginął Andrzej Kurzępa. Policja i rodzina proszą o pomoc w poszukiwaniach

Polecamy

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna