Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Te pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu! Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Tak prezentują się ogródki działkowe w Szałem na początku maja. ZDJĘCIA

Tak prezentują się ogródki działkowe w Szałem na początku maja. ZDJĘCIA

Poważny wypadek w Jazowsku. Motocyklista z obrażeniami

Poważny wypadek w Jazowsku. Motocyklista z obrażeniami

Polecamy

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Youtuber z lubuskiego stanie przed sądem za nękanie i filmowanie bez zgody

Youtuber z lubuskiego stanie przed sądem za nękanie i filmowanie bez zgody

Jedziesz odpocząć i pojawia się ona… Jak zapobiegać biegunce w czasie podróży?

Jedziesz odpocząć i pojawia się ona… Jak zapobiegać biegunce w czasie podróży?