MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty...
fot. Wojciech Matusik

Wydajesz za dużo na jedzenie? Pewnie nie stosujesz tych 5 prostych sposobów oszczędzania na żywności

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty spożywcze wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych należy trzymać w lodówce, w odpowiednim miejscu i temperaturze. Rozkład temperatur jest różny i zależy od typu urządzenia, dlatego też warto najpierw zapoznać się z instrukcją producenta, by móc właściwie ułożyć żywność w lodówce.

Zobacz również

Finał Ligi Rocka z Katarzyną Nosowską

NOWE
Finał Ligi Rocka z Katarzyną Nosowską

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą

Nie żyje znany sportowiec. Miał 33 lata. Długo walczył z chorobą

Polecamy

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje